середа, 18 січня 2017 р.

У народі побутує думка, що гість приносить у дім радість. А коли це ще й хороший друг, то вона стає подвійною.
Градизьку гімназію імені Героя України Олександра Білаша  за роки її існування відвідало немало людей. Приїжджають гості на святкування урочистостей, беруть участь у проведенні різних заходів.
Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і  з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях.
Незважаючи на те, що Новий рік - одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, в кожного є свої традиції його відзначення. 
  У Градизькій гімназії стало свято незмінно проходить за підтримки людей, які стали вірними друзями, надійними помічниками навчального закладу: депутат Верховної Ради України К.В. Жеваго, Голова правління ТОВ «Рост Агро» М.В.Бернацький, Генеральний директор «Глобинський м’ясокомбіна» О.В.Кузьмінський, Генеральний директор ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» Ю.І.Мацак, Голова СФГ Ю.В.Скубій, приватні підприємці: В.В.Калашник, В.Л.Черепахіна, І.Л.Галаган, С.М.Горобець, Т.М.Марценюк, С.С.Клименко. Вони завжди допомагають придбати солодощі та призи для всіх учнів гімназії, створити неповторний настрій Нового року та Різдва.



Немає коментарів:

Дописати коментар