пʼятниця, 24 березня 2017 р.

           З думкою про дітей   
     23 березня на подвір’ї Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша  зібралися учні, учителі та працівники навчального закладу, щоб відсвяткувати важливу подію: передачу в експлуатацію  сучасного шкільного автобуса та  нової котельні. А яке ж свято без гостей, особливо тих, які  безпосередньо потурбувалися, щоб вихованці гімназії  мали можливість приїжджати на заняття,  брати участь в усіх районних конкурсах та змаганнях, навчатися в теплих затишних класах.

    Щирими оплесками вітали гімназисти голову районної ради Сьоміна В.В., в.о. голови Глобинської  РДА Молодчина В.П., начальника відділу освіти, сім’ї та молоді Кулика С. Г.,  Градизького селищного голову Носу М. Ю., генерального директора ТОВ «Наше тепло» Щаву Р.П., його заступника Бойко Г.Ю., керівника приватної агрофірми «Урожай» Андрієнка  В.М., настоятеля Святогеоргіївської церкви отця Георгія. З уст дітей лунали слова подяки районному та місцевому керівництву, від якого  ми завжди отримуємо допомогу. Завдяки їх турботі лише протягом цього навчального року ми маємо новий сучасний кабінет хімії, пластикові вікна в спортивному залі, замовлено меблі та інтерактивні комплекси для кабінетів української мови та трудового навчання.  А нова котельня на альтернативному паливі – запорука того, що взимку в гімназії пануватиме  тепло й затишок.
     На свято прийнято робити подарунки. Ось і цього дня гості передали гімназії нову газонокосарку та чудову картину.
    Під гучні оплески гості перерізали стрічку на святково уквітчаному автобусі, який освятив  отець Георгій. Щиро дякувала присутнім за постійну допомогу та підтримку директор гімназії Салімон А.П. і запевнила, що ми ростимо талановиту молодь, яка вплете в національний вінок суцвіття і свого таланту.
    Ця подія стала для гімназії справжнім святом.  Сподіваємося, що людей, які й надалі  будуть турбуватися про майбутнє нашої країни, стане значно більше, а  ось такі хвилюючі моменти ми переживемо ще не раз. 

                                                Курило М.О., заступник директора гімназії з виховної роботи


































Немає коментарів:

Дописати коментар