пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

ПОМІТНІСТЬ НА ДОРОЗІ – ЗАПОРУКА БЕЗПЕКИ

Щодня в Україні стається більше сотні ДТП, де травмуються і гинуть водії та пішоходи. Особливо небезпечна нічна пора доби. Часто аварії стаються через те, що водій  пізно помічає пішохода чи велосипедиста через темний одяг та відсутність світовідбивних елементів.

Як видно, світовідбивний елемент, так званий "флікер" дозволяє помітити пішохода заздалегідь . Нажаль, правила дорожнього руху не зобов'язують  носити такі аксесуари.

Завдяки тісній співпраці з Управління інфраструктури Полтавської ОДА спільно з інспекторами зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Полтавській області в рамках реалізації обласної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху 24.04.2019р. в Градизькій гімназії імені Героя України Олександра Білаша було проведено заходи, тематичні заняття щодо дисципліни школярів по дотриманню Правил дорожнього руху, на яких кожному учневі подарували брелки-флікери, які зможуть зробити дітей помітнішими на дорозі.Їх можна кріпити на портфелі, рюкзачки чи одяг. Дякуючи їм школярі в темний час доби будуть помічені водіями.








Немає коментарів:

Дописати коментар