вівторок, 1 жовтня 2019 р.


Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня — початок нового навчального рогу — як велике і радісне свято. Цьогоріч  відбувся урочистий захід, присвячений святкуванню Дня Знань та свята Першого дзвоника - «Країна дитячих мрій». Адже всім, мабуть, відомо, що наші учні йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху,  радості , безтурботного щастя із мріями казковими  та веселими пригодами .

Увесь колектив  із хвилюванням готувався до цього дня: хотілося зустріти  учнів по-новому. За вимогою часу та в рамках  освітньої реформи школярам було запропоновано побувати в різних творчих осередках, які підготували талановиті педагоги нашого закладу. Казкові герої запросили  учнів  вирушити в  тематичну квест-подорож.

Але, впроваджуючи нове, ми не можемо втрачати і свого рідного , традиційного. Тож як завжди з початком нового навчального року всіх привітала директор Салімон Алла Петрівна. І куди подітись від хвилюючої миті,  коли лунає перший дзвоник. Особливо незабутнім він є для випускників та першокласників, адже для 11-класників він символізує початок останнього навчального року, а для наймолодших школярів – старт у захопливу подорож в країну знань.




















Немає коментарів:

Дописати коментар