понеділок, 17 травня 2021 р.

 

На сьогодні в  Україні відбуваються  активні зміни та реформи. Остаточне визначення вектора розвитку держави, євроінтеграційні процеси зумовлюють нові вимоги до володіння іноземними мовами, зокрема й англійською. Як зазначено у Стратегії  сталого розвитку "Україна – 2020", прийнятій 2015 року,  одним із ключових індикаторів  реформування галузі освіти є вивчення іноземних мов як пріоритет  внутрішньої політики  України щодо інтеграції в ЄС.

11 грудня 2020 року 22 учня (3-11 класи) Градизької гімназії прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч». Це гра для тих, хто хоче перевірити свої знання з англійської мови та поглибити їх. Завдання були побудовані таким чином, що учасники мали змогу не тільки перевірити свій лексичний запас, а й проявити ерудицію та обізнаність з багатьох тем стосовно історії, культури та повсякденного життя англомовних країн. Всі учні охоче прийняли у цьому конкурсі участь. Відповідальні за цей конкур були вчителі англійської мови: організатори Нижник Г.Л, Костів М.М та Лотиш І.В.

12 травня директором гімназії Салімон Аллою Петрівною відбулося нагородження учнів, які брали участь у XI-му Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч» та отримали сертифікати з сувенірами. Всі учасники показали високий рівень підготовки до конкурсу. Учні мають великий потенціал та додаткову мотивацію для подальшого вивчення англійської мови.




Немає коментарів:

Дописати коментар