понеділок, 20 листопада 2017 р.

21 листопада вся Україна відзначала День Гідності та Свободи -  знакове свято, яке об, єднує події минулих років  ХХІ ст. в Україні . Для історії 2004 та2013рр. є роками, які змінили її хід та розвиток. Метою запровадження пам'ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору
     Відзначили це свято і в Градизькій гімназії імені Героя України О.Білаша. Учні гімназії разом із директором  Салімон А.П. зібрались в актовій залі, віддаючи належне шанування патріотизму і мужності героїв, які відстоювали в ті дні ідеали свободи та демократії.
      Приємно було відчувати, що в такий день підтримати нас у проведенні свята прибули почесні гості: голова Глобинської РДА Данилевський В.І та працівник  відділу освіти Завезіон В.С.
Привітавши усіх  зі святом,  Вадим Данилевський зазначив, що Революція гідності дала старт справжнім перетворенням в державі, справжньому  патріотизму, а патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі.
   Відзначення подій, як радісних так і сумних, - це вже традиція у гімназії. Адже кожен із нас живе у єдності зі своїм народом, він живе своїм народом, і життя народу стає його життям.

    Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!












Немає коментарів:

Дописати коментар