четвер, 30 листопада 2017 р.

МІСЯЧНИК ПРАВОВОЇ ОСВІТИ ТА ВИХОВАННЯ.

Згідно плану роботи Градизької гімназії ім.О.Білаша. Та  з метою  подолання правового нігілізму, підвищення рівня правової освіти широких верств населення, роз’яснення норм чинного законодавства в засобах масової інформації, виховання учнівської молоді в дусі поваги до права, підвищення ефективності правовиховної та правоосвітньої роботи в гімназії, профілактики правопорушень серед учнів та дитячої бездоглядності,  з  1 по 30 листопада 2017 року пройшов в гімназії місячник правового виховання.

В рамках місячника було проведено:

Виготовлення інформаційних бюлетенів «Права дитини», «Права та обовязки учнів», лекції для учнів на правоосвітню тематику (Бугай Т.В. та члени клубу «Юний правознавець») ;

Вибіркове анкетування учнів на тему «Чи знаю я свої права і як виконую свої обовязки» (практичний психолог Матвієнко В.І.)

Лекції для батьків на тему «Підліток і закон», «Виховання правової культури в сім»ї», «Законодавство України про відповідальність батьків за виховання дітей». Проведення виховних годин та годин спілкування «Як не стати жертвою злочину», «Правова культура –закон твого життя», диспутів «Дисципліна- це свобода чи необхідність» (Класоводи, класні керівники)

Розгляд питання дисципліни  та виконання  учнівських обов’язків на засіданні Міністерства (учнівське самоврядування) (Литовченко А.М.)

Проведення рейду «Дзвінок» (виявлення випадків спізнень на уроки) (Адміністрація спільно із представниками учнівського самоврядування)

Перегляд відеофільму «Права людини. Права дитини» (Бугай Т.В.)

Розгляд питання «Стан роботи з профілактики правопорушень  та дитячої бездоглядності за 11 місяців 2017 року» на нараді при директору (Заступник директора Курило М.О.)


Правовий брейн-ринг (учні старших класів) (Бугай Т.В.) 


Немає коментарів:

Дописати коментар