четвер, 14 лютого 2019 р.


Зустріч шкільних друзів
        Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників  на вечір зустрічі у стінах рідної школи. У Градизькій гімназії  імені Героя України Олександра Білаша  ось уже багато років не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину у першу п’ятницю другого зимового місяця.

     У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні випускники школи, а тепер лікарі, вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи. У привітальному слові директор гімназії Алла Петрівна Салімон  підкреслила, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом. Серед досягнень школи щорічні перемоги у районних та обласних предметних олімпіадах, участь у різноманітних конкурсах всеукраїнського рівня. Зі словами щирих привітань до учнів звернулися перші вчителі, класні керівники випускників.  Переглянули презентацію зі старими фотографіями, на яких застигли миті шкільного життя різних років: перший і останній дзвоники, участь у художній самодіяльності, КВК, відпочинок на природі, туристичні походи та облаштування території школи.

      Протягом подальшого вечора зустрічі, який вели одинадцятикласники Катерина Ковтун та Максим Тельманов, гості прожили один шкільний день, насичений спогадами про веселі і цікаві ситуації із шкільного життя. Насамкінець вечора ведучі запросили випускників  на шкільний вальс, який став завершальним акордом у піднесеному, урочистому настрої свята шкільної родини. Далі  продовжували спілкування у тісному колі своїх шкільних  друзів.

    І надалі б хотілося, щоб наші випускники не забували  рідної гімназії, поверталися б сюди знову і знову, адже вчителі будуть раді  вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.












Немає коментарів:

Дописати коментар