четвер, 21 лютого 2019 р.

У нашій пам’яті вони назавжди залишились

Герої такі не вмирають!
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!     
                                             

20 лютого 2019 року Україна відзначає п’яту річницю великої події в історії країни. Саме в цей день ми  вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, наше майбутнє. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.
Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати.
Це пам’ятають і учні Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша, які традиційно в ці дні вшановують пам’ять тих, хто віддав своє життя задля майбутнього своєї Батьківщини. До стели Небесної Сотні в старій частині селища відбулося урочисте покладання квітів. Також для учнів гімназії в актовій залі проведено виховний захід «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», метою якого було довести, що українська нація – нескорена і вільна! З напутнім словом до гімназистів звернулась директор гімназії Салімон Алла Петрівна, яка зауважила, що саме зараз розпочинається відлік новітньої історії України. Небесна сотня виконала свою земну місію, а майбутнє нашої держави за молодим поколінням.
Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
У мовчазній жалобі схилимо голови перед Героями.

Заступник директора ВР

Курило Микола













Немає коментарів:

Дописати коментар