понеділок, 14 вересня 2020 р.

19 вересня 2020 року вся Україна, разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу, вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Не винятком є і Полтавська область. В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції. У зв'язку з цим, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» пропонує три форми участі:
Індивідуальні прибирання. 
Прибирання із друзями, родиною або колективом може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце й сміливо вирушайте вперед. Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого баку або ж до місця збору комунальною технікою. За можливості сортувати зібране і здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена згідно правил карантинних зони, в якій ви знаходитесь, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції. Закликаємо учасників робити фото на локаціях до і після прибирання, відмічати організаторів у соціальних мережах, користуючись хештегами
 #побачивприбери#letsdoitukraine #worldcleanupday та бути прикладом для інших.
Цифрове очищення. 
Нову форму прибирання можна проводити в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.
Картографування. 
Встановити безкоштовний мобільний додаток «TrashOut» та відмічати забруднені і очищенні території.

Запрошуємо жителів Градизька долучитися до наймасштабнішої екологічної акції та просимо попередньо зареєструватись за посиланням, де Ви зможете запропонувати власну локацію по всій території Полтавської області:





Немає коментарів:

Дописати коментар