середа, 14 квітня 2021 р.

 

      Весна завжди надихає на роздуми, викликає прагнення до кращого, бажання оновлення. Мабуть, тому з настанням тепла люди починають традиційне прибирання, висаджують кущі, дерева, квіти. 

     Ні для кого не секрет, що територія Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша – справжній оазис в селищі. Приємно бачити, як змінюються обличчя дітей і дорослих від насолоди споглядати навколо себе красу квітів, трав, дерев і кущів, що буяють із ранньої весни до пізньої осені. Справа озеленення території – кропітка, щоденна, потребує великої праці, щоб жити й навчатися серед рукотворної краси. Невтомно очолює й надихає всіх на цю благородну справу директор нашої гімназії  Салімон Алла Петрівна.    А поле діяльності у нас чимале: навчально-дослідні ділянки та 20 клумб  площею 2 гектари,

 2 туєві алеї, березовий гай, каштанові алеї, кущі калини та самшиту, 70 кущів пуменеселекту,  фруктовий сад та паркова зона, де висаджено майже 150 саджанців кримської та звичайної сосни, Усього озеленення території становить  62%.

      Колектив гімназії взяв активну участь у проведенні місячника благоустрою та озеленення.

З приходом потепління ми прибрали територію навчального закладу та прилеглу до неї ділянку, засіяли клумби, висадили на пришкільній території нові дерева й  кущі.  Дружно працювали й на навчально-дослідних ділянках: посадили цибулю, моркву, буряки, картоплю, огірки та помідори.

    Дружно вийшов  колектив гімназії і на прибирання парку в центральній частині селища. Працюючи, кожен усвідомлює,  що  результат повністю залежить від нашого до нього ставлення. Саме тому ми  доводимо кожну справу до ладу, адже правду кажуть: «Роби все так, наче робиш для себе». 































Немає коментарів:

Дописати коментар