четвер, 25 березня 2021 р.

Згідно з планом роботи гімназії на 2020-2021 н.р., та  з метою збереження здоров’я учнів, привернення уваги до проблеми боротьби з туберкульозом, іншими небезпечними захворюваннями та інформування учасників освітнього процесу про небезпеку і тяжкі наслідки зараження, засоби профілактики хвороб у Градизькій гімназії було проведено тиждень «Молодь обирає здоровя».

Медичною сестрою Халаш Оленою Володимирівною, практичним психологом Сіріченко Ларисою Вікторівною та соціальним педагогом Стадніченком Олегом Григоровичем проведено цикл бесід-лекцій на тему «Особиста гігієна школяра» та «Вплив соціальних мереж».



   Команда «Біоритм» Градизької гімназії (керівники Литовченко Алла Миколаївна та Курило Ірина Миколаївна) підготувала  виступ,  який на І етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» посів І місце.


   Рої «Джури» та «Молоді козаки» під керівництвом учителів фізичної культури Білявського Валерія Вадимовича та Дорошенка Станіслава Валентиновича куреня імені Героя України Олександра Білаша до Всесвітнього дня боротьби проти туберкульозу, що відзначається 24 березня, провели змагання з волейболу  під гаслом «Спорт – запорука здоров’я».  За результатами ігор рої посіли такі місця:

І місце – рій 11 класу «Фенікс», виховник рою Бугай Тетяна Вікторівна;

ІІ місце – рій 9-А класу «Характерники», виховник рою Лаворько Марія Василівна;

ІІІ місце – рій 8-А класу «Січовики», виховник рою Боровська Лариса Олександрівна;

ІV місце – рій 8-Б класу «Запорожці», виховник рою Власенко Валентина Володимирівна;

V місце – рій 10 класу «Побратими», виховник рою Верменич Ніна Юхимівна;

VІ місце – рій 9-Б класу «Українці», виховник рою Гармаш Ніна Валентинівна;

VІІ місце – рій 7-А класу «Отамани», виховник рою Нижник Галина Леонідівна.


   Паралельно під керівництвом виховника куреня Градизької гімназії Стадніченка Олега Григоровича та заступника директора з виховної роботи Курила Миколи Олексійовича під гаслом «В здоровому тілі – здоровий дух!» пройшли показові стрільби з пневматичної зброї кращими стрільцями роїв перед «Козачатами» - учнями молодшого шкільного віку.


       Хочеться зауважити: незалежно від того, якій події чи даті приурочені заходи, що проходять у нашому навчальному закладі, молодь Градизької гімназії завжди обирає здоров’я! 

 





Немає коментарів:

Дописати коментар