вівторок, 22 листопада 2016 р.

Обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій
  15-16 листопада 2016 року для вихованців наукових гуртків та гуртків інформатики Полтавським обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради проводився Обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій на базі Полтавської філії комп'ютерної академії "Шаг".

  У цьому науковому конкурсі взяли участь 16 конкурсантів із 8 команд від закладів освіти Полтавської області.
  Конкурс проходив у 2 етапи: написання учасниками контрольних робіт та захист домашнього завдання у трьох номінаціях "Офіс-менеджмент", "Веб-дизайн" та "Програмування". Команди для участі у конкурсі складаються, як правило, з трьох осіб – по одному учаснику у кожній з трьох номінацій.
 У номінації "Офіс-менеджмент" під час захисту домашнього завдання учасники демонстрували створену самостійно презентацію "Мій населений пункт", а під час виконання конкурсних завдань – свій рівень знань в середовищі Office. До завдань входили задачі з опрацювання текстових і графічних документів, табличних обчислень, роботи з архівами файлів і базами даних.
 У номінації "Веб-дизайн" під час захисту домашньої роботи учасники демонстрували створення ними проекту навчально-освітнього веб-сайту або проекту веб-сайту «Мої захоплення».
    В номінації "Програмування" під час захисту домашньої роботи учасники представляли власний розгорнутий програмний проект.
 У підсумку конкурсу Журі, до складу якого входять вчителі, викладачі вузів та спеціалісти комп'ютерної академії "Шаг", вибрало кращих за рівнем знань вихованців для захисту честі Полтавщини на Всеукраїнському конкурсі з інформаційних технологій.
В номінації "Офіс-менеджмент": Сухарєв Ростислав, учень 11-А класу Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша, зайняв І місце;

Кокотіхін Антон, учень 10-А класу Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша, отримав сертифікат учасника Обласного відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій.


Немає коментарів:

Дописати коментар