середа, 23 листопада 2016 р.

Обласний Форум батьківської громадськості
«Здоров’я дітей – найголовніша цінність родини»
31 жовтня 2016 року у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського було проведено обласний Форум батьківської громадськості «Здоров’я дітей – найголовніша цінність родини».

 Головною метою Форуму є поширення теоретичних, практичних знань та умінь щодо актуальних питань та особливостей виховання дітей у сучасній сім’ї, підвищення педагогічної культури батьків, їх консультування щодо виховання фізично і психічно здорового молодого покоління.
Захід відбувся за участі батьків з районів і міст Полтавської області. Для залучення батьків, охочих взяти участь у форумі, на сайті ПОІППО було відкрите електронне реєстрування.
З вітальним словом до учасників Форуму звернувся Клепко С.Ф.,доктор філософських наук, професор, проректор з наукової роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського.
Під час пленарної частини виступили Гажієнко Г.І., заступник директора Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Яланська С.П., доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри загальної, вікової та практичної психології ПНПУ ім. В.Г. Короленка, Жук С.В., керівник відділу політики та комунікації БО «Світло Надії», Єщенко М.М., завідувачка відділу національно-патріотичного виховання Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського.
У рамках тренінгової частини для батьків було проведено засідання трьох секцій:
  • Здорова сім’я – здорова нація(модератори:Пошивайло В.В., лікар обласного лікувально-фізкультурного диспансеру; Маслова В.А., методист центру практичної психології і соціальної роботи ПОІППО);
  • Особливості виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (модератори:Педченко Л.В., вихователь Решетилівського ДНЗ я/с "Ромашка"; Пасяда М.І., методист з дошкільної освіти ПОІППО);
  • Психосоціальна адаптація в сім’ї дітей підліткового віку до життя у соціумі (модератори:Жук С.В., керівник відділу політики та комунікації БО «Світло Нідії»;Серединська Н.Г., методист відділу національно-патріотичного виховання ПОІППО).

Представником Градизької гімназії на форумі була Іванова Тетяна Олександрівна, яка не тільки отримала нові знання і враження, а й ознайомилася з діяльністю інституту, мала змогу поспілкуватися з методистами та керівництвом закладу і поділитися системою роботи з організації дозвілля дітей нашого навчального закладу.




Немає коментарів:

Дописати коментар