вівторок, 7 лютого 2017 р.

                                
Чужого лиха не буває

     Мабуть, немає зараз жодної людини, яку б не тривожили вісті з зони АТО. Особливо хвилюючими є новини про події в Авдіївці.
Тисячі людей залишилися без даху над головами, без найнеобхідніших речей, що особливо складно взимку. У зв’язку з обставинами, які склалися на  Донеччині, у Глобинському районі було оголошено масштабну акцію  допомоги цивільному населенню та захисникам Авдіївки. Зважаючи на це, учнями, їх батьками та працівниками Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша було прийняте рішення не стояти осторонь трагедії та долучитися до збору вкрай необхідних речей. Відгукнулися й інші жителі селища:  несли на прийомний пункт гімназії усе, що може стати в пригоді. Небайдужих до лиха співвітчизників виявилося чимало. У результаті активної співпраці було зібрано та завантажено в шкільний автобус теплий одяг, ковдри,  продукти, медикаменти, посуд, крупи, олію, консерви, сало, предмети гігієни, чай, сірники, свічки та багато іншого.
         Зі співчуттям та розумінням поставилися до проблем населення м. Авдіївки колективи й інших шкіл Градизька. Вони активно долучилися до акції.  Автобус, завантажений усім зібраним градижчанами, вранці 6 лютого вирушив на пункт збору гуманітарної допомоги м. Глобине. Сподіваємося, що ці речі та продукти допоможуть пережити важкі часи тим, хто зараз переживає труднощі. Адже недарма говориться: чужого лиха не буває.

                                                             Курило М.О. заступник директора гімназії з виховної роботи 






Немає коментарів:

Дописати коментар