понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Козацькому роду нема переводу

25 жовтня на базі Градизької гімназії імені О.Білаша відбувся обласний семінар на тему:«Формування фізичних і морально-вольових якостей учнів на уроках фізичної культури та ЗВ», на якому були присутні гості з різних куточків Полтавської області.

Розпочався семінар в актовій залі Градизької гімназії імені Героя України О.Білаша

З вітальними словами до учасників звернувся методист відділу національно-патріотичного виховання Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.. М.В.Остроградського Сич Олег Васильович.

Презентувала навчальний заклад Салімон Алла Петрівна, директор Градизької гімназії імені Героя України О. Білаша


У спортивній залі відбувся захід «Козацькому роду нема переводу»   в якому були задіяні команда «Побратими», переможець районного етапу гри «Сокіл» (Джура») – 2017, учні 11 класів з флешмобом «Ми діти твої, Україно» та елементами козацького бойового мистецтва – Бойовий гопак.





 Фрагмент уроку фізкультури «Розвиток моторики», який провів Білявський Валерій Вадимович, учитель фізкультури Градизької гімназії.







 «А ми тую козацькую славу підіймемо…» (практичне заняття: орієнтування на місцевості з елементами подолання перешкод та вогневої підготовки). Ніценко Микола Володимирович, учитель предмету «Захист Вітчизни» Градизької гімназії. 






Немає коментарів:

Дописати коментар