субота, 29 грудня 2018 р.


ВІТАЄМО З НАГОРОДОЮ!!!

            21 грудня 2018 року в м. Києві відбувся Міжнародний конгрес «Освіта і наука заради миру та розвитку суспільства». Захід проходив за підтримки та участі народних депутатів України, представників Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, департаментів та управлінь галузі, громадських об’єднань, закордонних партнерів.

       Участь у таких освітніх заходах допомагає педагогічним працівникам інтегруватися на світовому рівні. Серед учасників зібрання була й Салімон Алла Петрівна – директор  Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша, яка в рамках роботи Конгресу поділилася своїм досвідом і напрацюваннями з питань пошуку нових методів удосконалення інноваційних процесів в освітній сфері району. Інформаційні матеріали про сучасний науково-методичний пошук шляхів підвищення якості й ефективності фахової майстерності педагогічних працівників і керівних кадрів закладів освіти увійшли до Книги «Флагмани освіти і науки України».
     Педагогічна еліта України була відзначена на Конгресі нагородами. Серед них – і директор Градизької гімназії Салімон А.П., яка нагороджена медаллю  «Флагман освіти і науки України», а педагогічний колектив навчального закладу – Почесною  грамотою за вагомі успіхи в організації освітнього процесу, значний внесок у підготовку та розвиток високого інтелектуального, культурного, морального рівня молодого покоління.

Це визнання праці й разом із тим високий рівень довіри. Колектив гімназії  й надалі гідно нестиме почесне звання флагмана освіти.



Немає коментарів:

Дописати коментар