понеділок, 3 грудня 2018 р.

                                     Краще раз побачити….
          Народна мудрість говорить: краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Особливо, коли мова йде про вибір учнями майбутньої професії. Так 20 листопада ТОВ «Рост Агро» гостинно відкрило двері свого підприємства для вихованців Градизької гімназії.
     Екскурсія почалася з конференц-залу, де М.В. Бернацький розповів про сферу своєї діяльності та історію створення підприємства. Учні гімназії були приємно вражені надзвичайно комфортними умовами, у яких працюють співробітники офісу: тепла підлога, євротуалети, скляні сходи та перехід… Школярі мали змогу побачити усі етапи роботи із зерновими культурами. Під час екскурсії учні дізналися про технологію підготовки продукції на експорт. Їх вразили масштаби виробництва, професіоналізм співробітників, а особливо їх ставлення до своєї роботи. Відчувалося, що це справжні майстри, залюблені у свою професію.

      Хоча цей день видався сніжним та холодним, атмосфера зустрічі була надзвичайно теплою та гостинною. М.В. Бернацький, не зважаючи на свій надзвичайно напружений графік роботи, як справжній господар, протягом усієї екскурсії приділяв увагу своїм юним гостям. Наостанок відвідин почастував школярів у їдальні підприємства. А на згадку про чудову екскурсію кожен учень отримав подарунок.
       Сподіваємося, що відвідини одного з провідних підприємств України по вирощуванню та торгівлі зерновими й технічними культурами не лише залишили приємне враження, а й сприяли свідомому вибору майбутньої професії.
                                                                                                 Іванова Т.О.

                                                                                                 учитель гімназії




Немає коментарів:

Дописати коментар