вівторок, 9 березня 2021 р.

 

«Смак учительського хліба»

З метою підвищення престижу професії педагога в очах підростаючого покоління та пропагування даної професії, згідно зі шкільним планом виховної роботи, напередодні  свята 8 Березня у Градизькій гімназії імені Героя України Олександра Білаша відбувся день учнівського самоврядування.

Учні не лише вітали своїх наставників, а й відчули увесь «смак учительського хліба».  Поважні й серйозні «учителі» - учні  9-11 класів - слідкували за порядком, проводили уроки,  виховні заходи,   веселі перерви з учнями початкової школи. Гімназія працювала, як завжди, злагоджено. Робочий день закінчився нарадою дублерів: директор гімназії Ковтун Ольга (учениця11 класу) та її заступники Ковтун Вікторія, Салаш Ксенія (учениці 11класу), розпочали обговорення подій, показавши презентацію з місця подій. Учні ділилися враженнями,  розповідали про важкі й веселі моменти під час уроків. Вони подякували вчителям за довіру   і зробили висновок, що бути вчителем не так вже й легко, як багато хто думає, але дуже приємно. Особливо, коли ти отримуєш віддачу від своїх учнів.

Директор гімназії Салімон А.П. привітала усіх дублерів, подякувала за серйозне й відповідальне ставлення до виконання обов’язків. Після наради відбулося свято, яке підготували учні одинадцятих класів.

Дні учнівського самоврядування в гімназії завжди проходять організовано, школярі  з нетерпінням чекають нагоди спробувати свої сили на учительській ниві. Можливо, саме тому щороку серед наших випускників є ті, хто обирає професію «сіяча розумного, доброго, вічного».  І не дивно, що із 58 членів педагогічного колективу гімназії  70% випускники нашої школи!

 

Тож хай щедро колоситься вчительська нива,
Не міліють душі, не черствіють серця.
Усе починається з парти шкільної,
Й навчанню ніколи не буде кінця!
























Немає коментарів:

Дописати коментар